Skip links

Testimoniale

„Acum doua luni am achizitionat aceasta pianina de care sunt foarte multumita. Colaborarea cu Boem Club a fost foarte buna; am intalnit oameni seriosi si foarte bine pregatiti in domeniu, gata oricand sa raspunda la toate intrebarile si sa iti dea sfaturi. Va recomand cu toata caldura si marturisesc ca am o prietena pianista (Andreea Coseru) care ulterior si-a achizitionat si ea o pianina de care este foarte multumita. Sper sa colaboram si pe viitor si va doresc un an plin de succese!”

MĂDĂLINA CHIRIAC
Profesor de pian, Liceul de Muzică „George Enescu”, București

„Fata de pianina cumparata avem o impresie excelenta atat noi ca parinti dar si mai incantat este baiatul nostru, adica cel care canta la pianina. Am acordat-o la 3 saptamani de la instalare iar referintele acordorului au fost la superlativ. Este un instrument foarte bun, bine conservat si a beneficiat de o refurbisare excelenta. Cu siguranta as recomanda Boem Club, de altfel am si facut-o la o familie care cautau o pianina electrica alba si am indicat Boem club (stiu ca desfaceti ceva pianine de la Casio).”

MARIAN FLORESCU
Părintele unui elev de la un liceu de muzică, Constanța

„Sunt foarte mulțumit de pianina achiziționată de la dvs. Recomand tuturor celor ce doresc un instrument muzical de calitate să devină clientul Casei Pianelor Boem & Bol. Serviciile oferite au fost impecabile.”

IONUȚ BIDA
Elev – clasa a X-a, Câmpulung Moldovenesc

„In luna decembrie, căutând un profesor de acordeon, am intrat la Scoala de muzica Boem Club din zona Dorobanti (am gasit pe internet) Mi s-a spus ca nu au ceea ce caut, dar atentia mi-a fost atrasa de numeroasele pianine expuse. De mult vroiam sa am in casa asa ceva (am studiat pianul tinerete).
Văzând ca le acord atenție, am fost abordat de cineva cunoscator, care mi le-a prezentat si mi-a spus ca sunt de vanzare si ca in curând urmau sa primească si alte modele.
intr-adevăr, peste cateva zile am primit un telefon invitându-ma sa vad intreaga colectie de piane din show-room-ul lor. Prezentarea oferită, amănuntele date si prețurile destul de convenabile, m-au facut sa cumpăr o pianina din cele expuse.
Acesta mi-a fost in scurt timp livrata acasă, de catre o echipa de lucrători care au avut mare grija sa o transporte si sa o așeze, mi s-a trimis in cateva zile un specialist in acordarea pianului si uite asa am avut ce demult visam.
Acum reiau lectii de pian.
Multumesc Casa Pianelor Boem & Bol echipa de profesionisti, care mi-a indeplinit un vechi vis de al meu.”

CRISTIAN MORARU
Medic, București

„In septembrie anul trecut ne-am decis sa schimbam pianina pe care o aveam cu una mai buna, cea veche era depasita de necesitatile pt studiu ale fiului nostru, elev la un liceu de muzica. Initial am crezut ca va fi nevoie de aducerea acesteia din strainatate, dat fiindca ne doream una mecanica si de calitate. Cautand insa, am gasit Casa Pianelor Boem & Bol, care comercializa instrumente muzicale noi sau reconditionate. Am facut o programare si ne-am infiintat rapid, fara multe asteptari.
La show room am fost intampinati de d-na Claudia Atanasoae, care ne-a indrumat si sfatuit in vederea alegerii celei mai bune variante, in acord cu necesitatile si dorinta fiului nostru. Dar am intalnit aici, pe langa varietatea de piane si pianine pentru vanzare, un grup de oameni pasionati de muzica, profesorii care predau la Boem Club Pianos, gata oricand sa ne dea o mana de ajutor in decizia noastra.
Ne-am decis asupra unei pianine Steinberg, o piesa cu un sunet de exceptie si pe care fiul nostru a indragit-o de la prima atingere…
Multumim Casa Pianelor Boem & Bol pentru sprijin in alegerea noastra, pentru serviciile impecabile si, nu in ultimul rand, pentru faptul ca preturile sunt corecte in raport cu calitatea produselor.”

CAMELIA NONIS
Consultant turism, București