Skip links

Despre noi

Casa Pianelor Boem & Bol este cel mai mare magazin de pianine si piane acustice din Romania, cu un stoc permanent de cca. 30 de pianine si piane.

Pianele și Pianinele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru intermediari, avansați și profesioniști.

Casa Pianelor Boem & Bol s-a deschis în 2016 și comercializează pianine și piane acustice pentru toate gusturile: sonorități diferite, touché diferit, preț diferit, în așa fel încât fiecare pianist să poată găsi pianul potrivit.

Magazinul oferă o varietate de instrumente muzicale mărci diferite tuturor celor care cântă la pian. Pianinele și pianele comercializate de către Casa Pianelor Boem & Bol sunt accesibile ca preț pentru orice pianist, ele fiind grupate pe categorii: pianine și piane second hand, pianine și piane recondiționate partial, pianine și piane recondiționate integral și pianine și piane noi. În funcție de nivelul interpretativ personal, fiecare pianist își va găsi cu siguranță instrumentul potrivit, care să îl satisfacă.

Cel mai mare magazin de pianeși pianine acustice

din România

Suntem bucurosi ca pana in prezent, toti cei care ne-au trecut pragul au fost incantati de varietatea marcilor si au avut posibilitatea sa testeze si sa aleaga ceea ce li s-a potrivit. Pe viitor ne vom dezvolta creativ in continuare si vom aduce pianine si piane care pot sustine calitativ talentele pianistice din Romania, asfel incat sa poata studia pe instrumente care sa ii ajute si sa le dezvolte abilitatile, nu sa ii incurce. Sustinem dreptul fiecarui pianist de a avea un pian de calitate si de a canta pe un pian acustic, cu sunet clar si armonice, care sa il bucure atat pe cel care canta, cat si pe auditoriul caruia se adreseaza; sustinem calitatea si performanta, prin instrumente calitative.

CLAUDIA ATĂNĂSOAE
CLAUDIA ATĂNĂSOAE
Director Casa Pianelor Boem & Bol