Skip links

Casa Pianelor Boem & Bol si Frasini Residence au reformulat ideea de „Acasa”

A piano in the living room”, un eveniment de muzica clasica intr-un spatiu neconventional, a fost organizat de Casa Pianelor Boem & Bol in parteneriat cu Frasini Residence, sambata seara, pe 18 Noiembrie, intr-un cadru extrem de placut si relaxant, la Frasini Residece si a dorit sa redefineasca ideea de „acasa” ca pe un spatiu cultural care sa aduca mai aproape membrii familiei.

Recitalul a fost impartit in doua parti, in prima partea s-au audiat piese de muzica clasica la pian, precum opere de Chopin si Schubert. In pauza dintre cele doua parti, invitatii au luat parte la un demo in  cadrul caruia s-a prezentat interiorul unui pian, partile componente ale acestuia, precum si o mica descriere a viorii.

De asemenea, cei care au luat parte la eveniment au putut testa pianinele acustice marcile G. Steinberg si Perzina pe perioada pauzei dintre cele doua parti ale recitalului.

In a doua parte a evenimentului, auditoriul a fost incantat de ritmurile viorii, acompaniate de pian, precum si de hit-uri contemporante interpretate la pian.

Atat copiii, cat si adultii care au participat la acest eveniment cultural organizat de Casa Pianelor Boem & Bol  si Frasini Residence au apreciat initiativa prin care s-a dorit sa se atraga atentia asupra crearii unui spatiu cultural comun, care sa uneasca familia si prietenii in activitati muzicale, culturale.

Casa Pianelor Boem & Bol Demo Pianina Perzina 129 cm la a Piano in the Living Room