Skip links

Casa Pianelor Boem & Bol – Partener Principal al Concursului National de Pian Musica Mundi

100 de elevi din 20 de judete din tara au participat la editia a V-a a Concursului National de Pian „Musica Mundi” (8-9 iunie 2019), un concurs unic in Romania prin anvergura si valoarea premiilor.

Marele Premiu al Concursului a constat intr-o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro si a fost castigat de un elev de la sectiunea Pian Amatori: Mihai TIGARET, Premiul cel mare a fost oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania.

Concursul a reunit 100 de elevi din sistemul preuniversitar (invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal), pe sectiuni – pian amatori, pian complementar, pian principal, pian 4 maini si pe niveluri – incepator, avansat (pe clase si ani de studiu), din 20 de judete ale tarii precum Satu Mare, Cluj, Olt, Vrancea, Galati, Arges etc.) si chiar din Republica Moldova.

Repertoriul a cuprins 2 piese diferite ca stil, epoca, gen, forma, caracter. Nivelul concurentilor s-a dovedit a fi unul ridicat, iar competita a fost pe masura. Juriul a fost alcatuit din Razvan Dragnea, Pianist, Alexandru Burca, Pianist, Ronald Bol – Presedintele Juriului si Presedinte Bol Pianos.

Participantii au castigat premii surpriza din partea partenerilor (dulciuri din partea Cash & Candy, bilete la teatru din partea Teatrului Excelsior si a Teatrului National I. L. Caragiale din Bucuresti, carti si CD-uri cu muzica din partea Editurii Litera, vouchere cu discount si obiecte cu tematica muzicala din partea Merry Music.), diplome, trofee si medalii.

Concursul National de Pian „Musica Mundi” isi propune sa sprijine dezvoltarea muzicala in Romania si studiul pianului, incurajand cat mai multi copii si tineri in aprofundarea tainei pianului.

A fost o editie reusita, cu participanti plini de surprize frumoase in domeniul pianului, cu un nivel muzical bun si asta ne bucura nespus. Magazinul Casa Pianelor Boem & Bol isi doreste sa ajute tinerele talente din lumea pianului sa creada in sansa lor si in acest sens a oferit cu drag o pianina acustica Perzina in valoare de 4500 euro, de o calitate remarcabila si care nu ii este accesibila poate oricarui copil. Asteptam la editia de anul viitor si mai multi copii si tineri dornici sa se intreaca intr-ale pianului intr-o competitie serioasa si cu premii pe masura”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager, Casa Pianelor Boem & Bol.

ORGANIZATORI: Casa Pianelor Boem & Bol si Scoala de Muzica Boem Club

PARTENERI: G. Steinberg, Perzina, Cash & Candy, Liliac Wine, Teatrul Excelsior, Teatrul National I. L. Caragiale Bucuresti, Editura Litera, Floraria Magnolia, Merry Music.

PARTENER MEDIA PRINCIPAL: Magic FM

PARTENERI MEDIA:, Radio Romania Muzical, Ziarul Ultima Ora, www.suntparinte.ro, www.clopotel.ro, www.centruldeparenting.ro, edcora.ro, www.b24kids.blogspot.com, www.voceadelaradio.ro

Interpretare Pian Mihai Tigaret la Pian Perzina in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi