Skip links

Casa Pianelor Boem & Bol, furnizor al Pianului Casei Joseph Zoller

Printre atributele unui pian distingem cu suplețe sunetul, touchée-ul, culoarea, mărimea, etc., în diferite aspecte, însă, când vine vorba despre rafinament, amplasament, detaliile fac diferența, iar aceasta poate fi făcută doar de către adevărații profesioniști în furnizarea unui pian care să fie potrivit sufletului dumneavoastră, din toate punctele de vedere.

Am avut plăcuta surpriză să constatăm și în Romania finețea unui cumpărător care știe exact ce își dorește și ce l-ar mulțumi pe deplin. Din fericire, Casa Pianelor are multe povești de succes în care a furnizat piane și pianine acelora care vor să se bucure de muzică și să facă pianul parte din “acasă”, integrându-l în casa lor, ca pe un adevarat membru al familiei.

Una dintre aceste povești este povestea pianului livrat doamnei avocat Poroșnicu, o doamnă cu adevărat deosebită, care ne-a impresionat prin acuratețea și concizia simțului estetic și muzical. Mulțumim doamnei avocat Poroșnicu pentru încrederea acordată Casei Pianelor și ne bucurăm că un astfel de monument important din Romania are un pian pe măsură.

Relatăm în cele ce urmează integrarea pianului potrivit, în ambientul din care se pare că a făcut întotdeauna parte și ne bucurăm că am putut reda Casei Joseph Zoller, prin intermediul pianului de colecție Perzina, strălucirea vibrantă a sunetelor de altădată.  

Casei „Joseph Zoller” îi trebuie un pian! Și așa a ajuns în casă pianul!

Toți musafirii casei exclamau necesitatea unui pian.

Din mahon și inscripționat „Casa Joseph Zoller 1912”, inundat în lumina ferestrelor înalte ale casei-monument istoric, pianul aduce mult farmec interiorului clasic.

În consonanță cu mobila, pianul devine centrul atenției și inima „salonului mare” din Casa „Joseph Zoller”.

Cel care îi va face „botezul” și va cânta cu măiestrie la el este domnul Călin Humă, ieșeanul nostru aristocrat, consulul onorific al României la Winchester. Călin Humă este diplomat și este autorul Simfoniei „Carpatica”.” mai mult